Chantal van der Klugt

Chantal van der Klugt is in 2011 begonnen met theaterschool Onstage. Na haar conservatorium studie Muziektheater in Rotterdam, vond zij dat er een plek moest zijn voor kinderen om zichzelf te ontplooien. Waar geen prestatiedrang is maar vanuit enthousiasme heel hard gewerkt wordt op ieder zijn eigen niveau.
Chantal verzorgt de musical lessen van de groepen: 3,4en 5, groep 6,7 en 8 en de groep middelbare scholieren. Naast haar lessen geeft Chantal ook nog muziekles op de Noordwijkse school en als theaterdocent op projectbasis op verschillende basisscholen. Sinds 2021 is Chantal werkzaam bij Kleynkoor Academy als dirigent/assistent artistiek leider.

Jackelien van der Bent

Jackelien van der Bent is al vanaf de start van Onstage nauw betrokken binnen ons team. Na haar mbo theaterschool is Jackelien gelukkig bij ons nog in het theater te vinden als inval-juf of vrijwilliger. Zij zorgt iedere voorstelling voor prachtig geschminkte kinderen en voor de nodige steun achter de schermen.

Richard van Egmond

Richard van Egmond is sinds een aantal jaar onze vaste huis fotograaf. Hij is bij repetities en optredens aanwezig en zal zorgen dat er van iedere voorstelling prachtige foto’s op onze website komt te staan.

X