Nieuws
On Stage Noordwijk
On Stage Noordwijk
FietsSTUK groot succes! ✅

Vrijdag 20 november speelden 22 kinderen de sterren van de hemel in hun zelfgemaakte toneelstuk over fietsen. Deze activiteit werd georganiseerd door de Cultuurcoaches als afsluiting van “de Spring op je fietsmaand”. In deze maand werkten zij samen met de Buurtsportcoaches en Goed Bezig om de inwoners van de gemeente Noordwijk te stimuleren veiliger en meer te fietsen.

In het FietsSTUK maakten de kinderen, samen met regisseurs Chantal van der Klugt (On Stage Noordwijk) en Jos van Varik (Theatergroep Raponsel), losse toneelscènes waarin het thema fietsen centraal stond. Dit leverde hele leuke, grappige en soms ook spannende scènes op. Aan het einde van de dag werden deze voor elkaar opgevoerd, wat soms best spannend was! Iedereen heeft geweldig meegedaan en een groot compliment is zeker op zijn plaats! Er werd zelfs geroepen om dit vaker te doen, iets dat wij als Cultuurcoaches graag horen!

Houd deze Facebookpagina in de gaten voor meer activiteiten zoals deze en hopelijk zien we jou de volgende keer (weer)!

(Foto credit: Richard van Egmond)
On Stage Noordwijk
On Stage Noordwijk
Volgende week vrijdag kun je meedoen! Chantal zal samen met Jos van Varik en 30 kids een toneelstuk maken. Lijkt dit je leuk? Meld je nu aan via onderstaande link!

https://www.sjorssportief.nl/activiteit/153387/fietsstuk
On Stage Noordwijk
On Stage Noordwijk
Zing je warm deze winter! We starten maandag 9 november met een nieuw en bruisend kinderkoor project. Doe je mee? Er zijn nog een aantal plaatsen vrij.
We gaan zingen, dansen en in januari gaan we naar buiten....We maken met elkaar een muzikale geluidentocht in de natuur. Geef je op via de website https://kleynkoor.academy/niveaus/kinderkleynkoor/
On Stage Noordwijk
On Stage Noordwijk
Het land van niks zondag 11 oktober 16:00 uur
On Stage Noordwijk
On Stage Noordwijk
Kostuums passen! Helaas zijn de shows van november weer afgelast maar we gaan hoe dan ook door!! Hou ons in de gaten voor de nieuwe data!
On Stage Noordwijk
On Stage Noordwijk
Het land van niks zo 11 OKT 13:00 uur
X